Get 15% off - Dogpound Hydration Supplements with discount code SMASHCITY.
Better than Liquid IV or Pedialyte.

Want to see how much your house or rental would make on AirBnb? Check out this free tool I made. Just enter an address- BNB Calc

knoflookbroodjes

www.philips.be
Your Recipes

Prep Time: 90 minutes

Cook Time: 30 minutes

Servings: 10

Ingredients

Remove All · Remove Spices · Remove Staples

Export 10 ingredients for grocery delivery

Compare the highest earning crypto earning games on ForThePlayers.gg.
Made by the creator of Recipe Cart.

Instructions

Helping creators monetize
Show ad-free recipes at the top of any site

Step 1

We beginnen met een tip: u maakt de broodjes extra lekker door er een heerlijke rooksmaak aan te geven. Bak hiervoor de bloem eerst in wat extra roomboter in een koekenpan en maak er daarna deeg van. Let wel op dat de bloem niet te donker wordt.

Step 2

Maak vervolgens het deeg door de gebakken bloem, water, gist, suiker, olijfolie en zout met elkaar te mengen tot een brooddeeg. Laat dit anderhalf uur rijzen onder een vochtige doek. Als u een foodprocessor heeft kan dit zonder problemen in de grote kom met de deeghaak.

Step 3

Smelt de boter en hak de knoflook en peterselie fijn.

Step 4

Rol het deeg uit tot een rechthoekige lap van bijna een centimeter dik. Snijd er tien stroken van, elk ongeveer 15 centimeter lang.

Step 5

Meng de knoflook en peterselie door de gesmolten boter en bestrijk hiermee het deeg. Kruid met zwarte peper uit de molen, een snufje zout en een (dun) laagje geraspte Pecorino.

Step 6

Druk de kaas iets aan en maak knopen van de stroken deeg. Doe dit voorzichtig en pas op dat u niet aan de uiteindes trekt, want dan wordt het deeg slap en dun. Leg de broodjes per 4 stuks op je grillpan en bestrijk eventueel met de resterende knoflookboter.

Step 7

Bak de broodjes in 20 minuten op 150 graden goudbruin en gaar.

Top Similar Recipes from Across the Web