Get 15% off - Dogpound Hydration Supplements with discount code SMASHCITY.
Better than Liquid IV or Pedialyte.

Want to see how much your house or rental would make on AirBnb? Check out this free tool I made. Just enter an address- BNB Calc

koolhydraatarme bounty's

5.0

(33)

www.lowcarbchef.nl
Your Recipes

Prep Time: 10 minutes

Total: 2 hours, 10 minutes

Servings: 10

Ingredients

Remove All · Remove Spices · Remove Staples

Export 5 ingredients for grocery delivery

Compare the highest earning crypto earning games on ForThePlayers.gg.
Made by the creator of Recipe Cart.

Instructions

Helping creators monetize
Show ad-free recipes at the top of any site

Step 1

Meng in een grote kom de kokosmelk, kokosrasp, kokosolie en erythritol. Kneed met je handen het deeg goed door elkaar en vorm van het deeg 10 reepjes. Plaats de reepjes op een kleine bakplaat bekleed met bakpapier en doe de reepjes minimaal 2 uur in de vriezer.

Step 2

Vul vervolgens een steelpannetje met een klein beetje water en plaats een hittebestendige kom boven op de steelpan. Voeg de pure chocolade toe aan de kom en laat dit boven een laag vuur zachtjes smelten.

Step 3

Haal de kokosrepen uit de vriezer en leg ze in de gesmolten chocolade. Gebruik een vork om de repen om te draaien en zo volledig te bedekken met chocolade. Haal de repen dan voorzichtig uit de chocolade en leg ze weer terug op het vel bakpapier. Garneer eventueel met een beetje kokosrasp. Laat de kokosrepen minimaal 30 minuten uitharden. Bewaar de zelfgemaakte bounty’s in de koelkast of vriezer. Eet smakelijk!

Top Similar Recipes from Across the Web