Get 15% off - Dogpound Hydration Supplements with discount code SMASHCITY.
Better than Liquid IV or Pedialyte.

Want to see how much your house or rental would make on AirBnb? Check out this free tool I made. Just enter an address- BNB Calc

laiskan lauantain mama´s omletti

www.kotikokki.net
Your Recipes

Ingredients

Remove All · Remove Spices · Remove Staples

Export 5 ingredients for grocery delivery

Compare the highest earning crypto earning games on ForThePlayers.gg.
Made by the creator of Recipe Cart.

Instructions

Helping creators monetize
Show ad-free recipes at the top of any site

Step 1

Todella helppoa kun lauantaina laiskottaa tehdä ruokaa.

Step 2

Erottele nuudelipaketin sisällöt, kiehauta vettä, poista lämpö ja anna nuudeleiden olla kuumassa vedessä likoamassa 3 minuuttia. Maustepaketit eivät tule vielä tässä vaiheessa mukaan. Siivilöi nuudelit.

Step 3

Samaan aikaan kun nuudelit likoavat laita pannu kuumenemaan, ja ota kulho. Riko tähän kananmunat ja lusikallinen maitoa, vatkaa koostumus kunnolla rikki n. 3 minuutin ajan ja lisää sekaan mama nuudelipaketin sisältö (voit valita käytätkö chilipussin), vispaa taas aineet sekaisin.

Step 4

Pannun pitäisi olla kuuma, joten laita hieman wokkivihanneksia pannulle, jotta ne saavat "crispiä" pintaan. Nyt jos pannulla on vettä, poista vesi ja lisää hieman rasvaa, jotta omletti ei jää pannulle kiinni. Kaada hieman kananmunaa pannulle, jotta sille muodostuu pohja wokkivihanneksista ja kananmunasta. Tämän jälkeen kaada nuudelit päälle ja nuudeleiden päälle loput kananmunat. Lisää sekaan mausteet päälle (suola ja pippuri)

Step 5

Kun pinta alkaa kiinteytymään, käännä omletti pannulla hiemaksi aikaa (alle minuutti)Kun otat omletin pannulta, taita se kaksinkerroin lautaselle.Riippuen siitä, minkämakuisen nuudelipaketin valmistit, voit lisäksi ruskistaa kanan, jauhelihan, katkarapuja jne, tarjoilla ne omletin päällä tai salaatin ja patongin kanssa.