Get 15% off - Dogpound Hydration Supplements with discount code SMASHCITY.
Better than Liquid IV or Pedialyte.

Want to see how much your house or rental would make on AirBnb? Check out this free tool I made. Just enter an address- BNB Calc

risotto met paddenstoelen en guanciale

4.0

(3)

www.foodhunting.nl
Your Recipes

Prep Time: 10 minutes

Cook Time: 40 minutes

Total: 50 minutes

Servings: 6

Ingredients

Remove All · Remove Spices · Remove Staples

Export 9 ingredients for grocery delivery

Compare the highest earning crypto earning games on ForThePlayers.gg.
Made by the creator of Recipe Cart.

Instructions

Helping creators monetize
Show ad-free recipes at the top of any site

Step 1

Maak de bouillon en snipper de ui. Verhit de boter in de pan en bak de ui zachtjes een paar minuten aan.

Step 2

Veeg de paddenstoelen intussen schoon met een stukje keukenrol (niet met water!) en snij deze in grove stukken. Snij ook de guanciale in blokjes.

Step 3

Voeg de risottorijst toe in de pan en roer goed door met een houten pollepel, zodat de risotto helemaal bedekt en glimmend is van de boter.

Step 4

Voeg het glas witte wijn en de tijm toe en roer totdat de wijn is verdampt. Voeg nu steeds een lepel groentebouillon toe op het moment dat het vocht in de pan is opgenomen door de rijst. Het kan zijn dat je niet alle bouillon nodig hebt.

Step 5

Verhit in een kleine koekenpan wat olie en bak de blokjes guanciale totdat deze mooi bruin en een beetje knapperig zijn. Schep de guanciale zonder het vet in een schaaltje en zet even opzij.

Step 6

Bak in dezelfde koekenpan nu de paddenstoelen een paar minuten aan in het vet van de guanciale. Als de paddenstoelen zacht en bruin zijn kun je het vuur uitzetten.

Step 7

Wanneer de risotto bijna gaar is voeg je de paddenstoelen, guanciale en de geraspte kaas toe. Roer alles met een houten pollepel voorzichtig door elkaar. Voor wat extra glans kun je nog wat blokjes boter door de risotto roeren. Laat de risotto nu een minuut of vijf met het deksel op de pan rusten en serveer direct.

Step 8

Buon appetito!

Top Similar Recipes from Across the Web