Get 15% off - Dogpound Hydration Supplements with discount code SMASHCITY.
Better than Liquid IV or Pedialyte.

Want to see how much your house or rental would make on AirBnb? Check out this free tool I made. Just enter an address- BNB Calc

zalm met rosésaus en risotto

3.2

(135)

www.ah.nl
Your Recipes

Total: 47 minutes

Servings: 4

Ingredients

Remove All · Remove Spices · Remove Staples

Export 8 ingredients for grocery delivery

Compare the highest earning crypto earning games on ForThePlayers.gg.
Made by the creator of Recipe Cart.

Instructions

Helping creators monetize
Show ad-free recipes at the top of any site

Step 1

Snijd de boter in blokjes en snipper de sjalotten. Kook 2/3 van de wijn in ca. 20 min. tot 2 el. Klop de blokjes boter er 1 voor 1 door met een garde, van het vuur af. Bewaar tot gebruik in de thermoskan. Verwarm de oven voor op 175 ºC.

Step 2

Verhit 3/4 van de olie in een pan. Voeg de sjalot toe en fruit 2 min. Doe de rijst erbij en bak 3 min. mee tot de korrels glazig zijn. Voeg de rest van de wijn toe en roer tot deze is opgenomen. Voeg een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Voeg een nieuwe scheut bouillon toe en ga zo door tot de rijst gaar is. Dit duurt ca. 20 min. Snijd de kruiden fijn en meng door de risotto.

Step 3

Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel ondertussen de zalm in 4 porties en leg in de ovenschaal. Bestrijk met de rest van de olie. Bestrooi met peper en eventueel zout. Bak ca. 12 min. in de oven. Verdeel de zalm over 4 borden en schenk de saus erover. Serveer met de risotto.