Hi, I'm Parker 👋, developer of Recipe Cart.
Check out my other project- Vaia Vegan Proteins

koolhydraatarme snickers

5.0

(3)

www.lowcarbchef.nl
Your Recipes

Prep Time: 1 hours

Cook Time: 15 minutes

Total: 1 hours, 15 minutes

Servings: 16

Ingredients

Remove All · Remove Spices · Remove Staples

Export 14 ingredients for grocery delivery

Instructions

Opens new tab and helps creators monetize
Filters ad-free recipe at the top of page (Recommended)

Step 1

Voeg voor de nougat de roomkaas, roomboter, pindakaas en Sweet & Gold toe aan een steelpannetje. Zet de pan boven een laag vuur en smelt de inhoud van de pan. Laat ondertussen in een bakje met een paar el water de gelatinepoeder weken of het gelatineblaadje.

Step 2

Zet als alles in het pannetje is gesmolten het vuur uit. Voeg al roerend de gelatine toe en voeg ten slotte de amandelmeel en erythritol toe. Roer nog eens goed en schep dan de nougat in een vierkante bakvorm (18×18) bekleed met bakpapier en laat het 30 minuten opstijven in de koelkast.

Step 3

Pak nu voor de karamellaag een nieuw steelpannetje. Voeg de roomboter toe aan de pan en smelt dit boven een laag vuur. Voeg vervolgens al roerend de slagroom, Sweet & Gold, erythritol en het snufje zout toe aan de pan. Laat de inhoud van de pan 5-10 minuten pruttelen en roer daarna de gehakte pinda’s erdoor.

Step 4

Haal de nougat uit de koelkast en schenk de karamel hier overheen. Zet de bakvorm dan weer terug in de koelkast, totdat de karamel iets is uitgehard. Snijd de koek dan in ca. 16 reepjes. Zet de bakvorm met gesneden reepjes vervolgens even in de vriezer, zodat je ze daarna gemakkelijk met chocolade kan bedekken.

Step 5

. Voeg de chocolade en kokosolie toe aan de hittebestendige kom. Breng vervolgens een laagje water in een pannetje aan de kook en zet de kom met de chocolade op het pannetje. Smelt de chocolade au-bain-marie.

Step 6

Haal de reepjes met nougat en karamel uit de diepvries en dip elk reepje in de gesmolten chocolade. Laat snickers daarna even in de koelkast uitharden. Eet smakelijk!

Top Similar Recipes from Across the Web